Home » Tag Archives: Пи Ворлд

Tag Archives: Пи Ворлд

Македонската Пи Ворлд ја освојува Јужна Кореја

Македонската креативна агенција Пи Ворлд, на 23ти ноември во Сеул ќе го организира првиот глобален настан за односи со јавност во Јужна Кореја. Global PR Summit Seoul ќе вклучува презентации од највлијателни светски експерти за односи со јавност од супер брендови Lego, Nielsen, Unilever Hair Care и Thomson Reuters. На настанот свое излагање ќе имаат ... Read More »

Македонската Пи Ворлд по втор пат го освои Њујорк

Над 200 експерти за односи со јавност од Америка, Канада, Европа и Блискиот Исток беа дел од второто издание на Global PR Summit New York, што се одржа минатиот четврток и петок во престижниот NYIT аудиториум во Њујорк. Организиран од македонската агенција Пи Ворлд, настанот вклучуваше интерактивни презентации од некои од најмоќните експерти за ... Read More »

Феноменален успех на Пи Ворлд во Светскиот трговски центар во Њујорк

Над 150 компании од Америка и други земји околу светот,  беа дел од првиот настан за односи со јавноста на македонската компанија Пи Ворлд, кој се одржа минатиот четврток и петок во просториите на престижниот магазин Vogue во Светскиот трговски центар во Њујорк. Global PR Summit New York вклучуваше презентации ... Read More »

Македонската Пи Ворлд со настан и во Њујорк

Македонската креативна агенција Пи Ворлд, овој јуни (8-9) , во просториите на престижниот магазин Vogue во Њујорк, ќе го одржи својот прв интернационален настан во САД. Global PR Summit New York вклучува презентации од над 20 интернационални експерти за односи со јавност и друштвени медии од светски познати компании како ... Read More »

Александра Дилевска и Коста Петров дел од 11-тото Бизнис Кафе

Новото, 11-то по ред Бизнис кафе Македонија, кое ќе се одржи на 02.07. 2015 година од 18:30 часот во “Хотел Русија“ уште еднаш ни носи ексклузивни гости кои со посетителите ќе ги споделат своите најважни моменти во нивните досегашни кариери, најголемите предизвици со кои се соочиле и нивниот поглед за тоа што е ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365