Home » Tag Archives: подарок

Tag Archives: подарок

Бимилк повторно ги изненади првачињата и им посака сладок почеток на учебната година

Кон желбите за среќен и успешен почеток на учебната година, и оваа година се приклучува Бимилк, подарувајќи им на првачињата ширум Македонија мало внимание за сладок почеток на нивното образовно патување. Имено, Бимилк и оваа година продолжува со подарување на омиленото чоколадно млеко „Моја Кравица“, како и пригодни подароци за ... Read More »

UnBLOK – Блок за пишување каков што му треба на секој креативец

Агенцијата Señor сака да ви помогне да ја надминете креативната блокада Што да им подарете на креативците? Ви треба креативност за да знаете. А секој креативец го знае тоа страшно чувство кога ќе налета на креативна блокада која во тој момент се чини непремостлива. И колку е фрустрирачки (и непродуктивно) ... Read More »

Coca – Cola со новогодишна реклама „Направи некого среќен со Coca – Cola подарок“

Секоја година брендот Coca Cola нè „разнежнува“ со реклама за Новогодишните и Божиќните празници и не потсетува на новата празнична магија.  Првата реклама на Coca Cola за Новогодишните и Божиќните празници датира од далечната 1958 година. Оваа година, освен автентичниот дедо мраз на Coca-Cola, специјално за празниците Coca Cola  претставува ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365