Home » Tag Archives: прва конференција

Tag Archives: прва конференција

Прва конференција за е-трговија во Македонија: е-Иднина за е-Македонија

На 26 октомври 2018 г., во Скопје ќе биде организирана првата конференција за е-трговија во Македонија, а веќе од првата недела на септември ќе бидат пуштени картите во продажба, и тоа по специјална „early bird“ цена. Под темата „e-Трговија: е-Иднина за е-Македонија!”, овој еднодневен настан на едно место ќе ги ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365