Home » Tag Archives: програма на ТВ

Tag Archives: програма на ТВ

6 часа турски и индиски серии, 2 часа вести и 1,6 часа реклами за секој ден!

рекламирање, адвертајзинг, огласување, маркетинг македонија, маркетинг, маркетинг365

Ова се податоци од Државниот завод за статистика и се однесуваат за деветте приватни телевизии со национална концесија Приватните телевизии со национална концесија лани емитувале просечно дневно по шест часа играна програма од која најголем дел се серии, потврдија официјалните податоци на Државниот завод за статистика (ДЗС) за минатата година, ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365