Home » Tag Archives: продолжен рок

Tag Archives: продолжен рок

Рокот за пријавување на Young Drummers продолжен до 21 септември

Рокот за пријавување на традиционалниот натпревар за млади креативци под 30 години Young Drummers, дел од фистивалот на креативноста Golden Drum, е продолжен до 21 септември. Фестивалот Golden Drum ќе ја прослави својата 25-годишнина помеѓу 17 и 19 октомври во Хотел Словенија во Порторож, a натпреварот Young Drummers оваа година ќе го ... Read More »

Рокот за пријави за SoMo борец продолжен до 9-ти септември

SoMо Борец, наградата која се доделува на Викенд Медиа Фестивалот, а која ја организираат агенциите 404 и Јасно & Гласно, ги препознава најдобрите во регионот од дигиталниот свет. Како што веќе целиот регион знае, наградата се доделува во 8 категории и така секоја година дознаваме која е најдобрата Facebook страница во ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365