Home » Tag Archives: про пр

Tag Archives: про пр

Виолета Цветковска: Тренд е – дигитална но и етичка комуникација

Пишува: Виолета Цветковска М-р и специјалист за менаџирање на стратешки комуникации Бидете етични комуникатори без стереотипи, користете компетентни блогери и инфлуенсери и длабоко запливајте во дигитализацијата Одамна веќе експертите и практичарите во сферата на односи со јавност не се бават само со класичните комуникациски алатки, со „обичната’ дилема дали еднонасочна ... Read More »

Евридика Николовскa e oвогодинешниот победник на „PRO.PR Awards“ од Македонија

На 7-ми април во Терме Тухељ во Хрватска во свечена атмосфера, беше одржано 6. по ред свечено доделување на „PRO.PR Awards“. Посебноста на ова признание е дека ова е единствениот вид на награда во областа на менаџмент на комуникација која се доделува на поединци, а не на проекти, кои со својата ... Read More »

Свечено доделени годинешните PRO.PR признанија

Викендов во Хотел Сплендид, Бечичи, во свечена атмосфера 5-ти пат по ред се одржа церемонијата на престижни признанија “PRO.PR Awards”. Тоа е единствена регионална програма која ги наградува стручњаците на полето на комуникацискиот менаџмент и се доделува на поединци кои со својата работа, професионалност и љубов кон комуникациските процеси оставиле трага ... Read More »

Виолета Цветковска е овогодишен добитник на ПРО.ПР наградата за Македонија

Раководителката на секторот за односи со јавност на општина Карпош, г-ѓа Виолета Цветковска е овогодишен добитник на ПРО.ПР наградата за Македонија. „PRO.PR Awards“ е прва регионална програма која ги наградува стручњаците на полето на комуникацискиот менаџмент и постои уште од 2012 година кога беше формирана по повод 5-годишнината од ПРО.ПР ... Read More »

Започна 13-тата ПРО.ПР конференција

Во хотелот Малин, во Малинска, на островот Крк свечено беше отворена 13-тата по ред ПРО.ПР конференција. Предизвиците на комуникацијата во јавниот сектор и брендирањето и брендовите во односите со јавноста се клучните теми на овогодинешната конференција која ќе спои над 200 регионални лидери од ПР индустријата. Претседателот на организацискиот одбор ... Read More »

Врачени PRO.PR наградите за 2014

На 12-тата PRO.PR церемонија која викендов се оддржа во Сараево, беа врачени и пригодните PRO.PR Awards 2014 за особени достигнувања во ПР професијата. Даниел Колетиќ, претседателот на Организацискиот одбор на PRO.PR конференцијата на пригодната церемонија изјави: “PRO.PR наградите ги востановивме за да оддадеме признание, а што е уште поважно, за да ... Read More »

Во Сараево започна 12-тата по ред PRO.PR конференција

Вчера во Сараево започнаа 12-тата по ред PRO.PR конференција, најпознатата регионална конференција за комуникациски и бренд менаџмент која ќе трае до утре 29 Март. “Односите со јавност, дефинитивно излегуваат од криза. После четири години турбуленција, струката велгува во нов раст, развој и просперитет“ – изјави Даниел Колетиќ , претседателот на ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365