Home » Tag Archives: Самсунг реклама

Tag Archives: Самсунг реклама

Самсунг повторно го трола iPhone

Се чини оваа “војна“ нема крај :) Па и подобро, барем не забавуваат од време-на време. Самсунг лансираше нова реклама во која повторно го “трола“ iPhone, односно неговата “неиздржлива батерија“. И додека корисниците на новиот Самсунг Галакси S5 уживаат користејќи ја новата Ultra Power Saving Mode опција, овие на iPhone ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365