Tag: сачи сачи

Александра Дилевска, извршен директор на Публицис и Василије Чорлука, креативен директор

Александра Дилевска и Василије Ќорлука од Кан : “Горди сме на нашиот исклучителен тим. Кан е само уште една потврда за нивниот светски квалитет“

Топ вест која одекна денеска од Кан, срцето на светската креативност каде деновиве се оддржува 63-тото издание на најголемиот светски ...