Home » Tag Archives: Снетертон

Tag Archives: Снетертон

BMW одбележа 60 години од Британскиот шампионат во трки на автомобили со серија носталгични постери

BMW слави 60 години на Британскиот шампионат во трки на автомобили со серија на постери со кои се обележува секоја деценија од нивното учество во оваа трка. Дизајнирани од страна на агенцијата FCB Inferno, постерите ги опфаќаат децениите од 1960-тите до денес, а секој постер е направена во стилот на ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365