Home » Tag Archives: соработка (page 2)

Tag Archives: соработка

BalCannes 2015. во партнерство со Epica

Гостин предавач на овогодинешното издание на BalCannes е директорот на едиторијалот на Epica, г-дин Марк Тангејт. Најдобрите проекти од BalCannes 2015 ќе добијат 50% попуст за пријавување на Epica Awards ! Единствена прилика за регионалните агенции да се претстават во глобалната конкуренција и индустрија е добиена преку партнерството које е ... Read More »

Претседателската академија на Русија преку Факултети.мк ги отвара вратите за студентите од Македонија

Со цел промоција на можностите за студирање во Русија, престижната Руска претседателска Академија за национална економија и јавна администрација, потпомогната од македонскиот интернет портал за образование и наука, Факултети.мк, ќе реализираат активности со кои на потенцијалните студенти ќе им ги доближи можностите за едукација на еден од водечките универзитети во Русија, и во светот. ... Read More »

EasyAds и официјално пристигнаа во Македонија

EasyAds, водечката бугарска платформа за Performance огласување, и официјално го објави своето влегување на македонскиот online пазар со отворање на свое претставништво во Скопје. Во моментов портфолиото на компанијата го сочинуваат над 25 македонски сајтови кои можат да се видат на следниов ЛИНК. Канцеларијата во Македонија е предводена од Катерина Славова, ... Read More »

Httpool во партнерство со Twitter ги донесе Twitter Ads во Централна и во Источна Европа

На 26 август 2014 Httpool е именуван од страна на Twitter за партнер за продажба на огласи во Централна и во Источна Европа. Брендовите и маркетиншките агенции сега ќе имаат шанса да работат со локалниот тим и да го извлечат максимумот од своите активности на Twitter. Земјите покриени со ова ... Read More »

Македонија ќе се рекламира на Гугл за 514 илјади евра

Македонија ќе се промовира преку клучни зборови на најголемиот интернет пребарувач – Гугл. За промоцијата, генералниот секретаријат на Владата склучи договор со фирмата Google Hrvatska doo, Google Croatia Ltd. За рекламирањето на интернет пребарувачот државата ќе инвестира околу 514 илјади евра (31.614.800 ден). Договорот со хрватската компанија е склучен на ... Read More »

Chapter 4 ќе соработува со високата школа Edward Bernays

Едвард Бернајс и Чаптер 4 - Маркетинг365

Борис Бекер, управителот и еден од сопствениците на меѓународната агенција за односи со јавнста Chapter 4 и Дамир Југо, деканот на високата школа за комуникациски менаџмент од Хрватска – “Едвард Бернајс“ , потпишаа договор за партнерска соработка кој на студентите на школата ќе им овозможи оддржување на студентска пракса во некоја ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365