Home » Tag Archives: социјални медиуми (page 10)

Tag Archives: социјални медиуми

Фејсбук соопшти дека го користат над милион огласувачи

Во текот на вчерашниот ден, Фејсбук соопшти дека ја достигнал бројката од 1 милион огласувачи. Дан Леви, еден од шефовите на „Фејсбук“ одговорен за маркетингот на компанијата, им изрази благодарноста на сите овие компании кои се активни огласувачи. – Вие го избравте „Фејсбук“ како партнер за да го зголемувате Вашиот ... Read More »

Инфографик кој е убаво да го имате – сите димензии кај социјалните мрежи

Веројатно често ни се случува да сакаме да промениме определена фотографија, дали профил или позадинска на повеќе социјални мрежи и неретко сме “одбивани“ од платформата дека димензиите на фотката не ни соодветствуваат за местото каде сакаме да ја поставиме. Во Вакви ситуации корисен е инфографиков (направен од TentSocial) подолу каде ... Read More »

Зголемете ја интеракцијата на Фејсбук со “финта“

Пред некое време на PR Daily имаше една добра статија во која го пренесуваат истражувањето на LinchpinSEO во однос на тоа кои “мали“ детали можат да Ви помогнат да ја зголемите интеракцијата во Вашите фанови на сопствената или корпоративната ФБ страна која ја уредувате. Незнам колку се релевантни заклучоциве, сеуште не сум ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365