Home » Tag Archives: топ 5 реклами

Tag Archives: топ 5 реклами

Топ 5 реклами на Супер Боул 2018

Магазинот Adweek издвои пет најдобри реклами кои се прикажани на овогодишниот Супер Боул. 5) NFL “Touchdown Celebrations to Come” Агенција: Grey New York 4) Tourism Australia “Dundee” Агенција: Droga5 3) Doritos/Mountain Dew “Doritos Blaze vs. Mtn Dew Ice” Агенција: Goodby Silverstein & Partners 2) Amazon “Alexa Lost Her Voice” Агенција: ... Read More »

Најдобрите 5 Супер Бол реклами EVER

Во Недела, 2 Февруари, се игра големото Супер Бол финале каде годинава ќе се пресметаат екипите на Seattle Seahawks и Denver Broncos. Спортски настан кој години наназад го чува епитетот “Најгледан на ТВ“. И ако за повеќето луѓе ова ќе биде вистинско спортско уживање во оваа игра (за чудо и во Македонија ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365