Tag: Фустани со џебови

Халкбанк ја продолжува својата мисија за женска финансиска слобода и рамноправност: на повидок е „Фустани со џебови” 2.0

Креативната кампања на Халкбанк посветена на поддршката на жените, популарно именувана како „Фустани со џебови” го добива својот продолжеток оваа ...

post za donacija

Донација од Халкбанк: Сите средства собрани на модната ревија „Фустани со џебови“ се донирани во Интервентниот женски фонд

Сите средства собрани на аукцијата на модната ревија „Фустани со џебови“, во соработка со Националната мрежа против насилство врз жени ...

Фустани со џебови, рамноправност и поддршка – се одржа првата модна ревија посветена на финансиската слобода на жените

На уникатниот настан организиран од страна на Халкбанк, петмина македонски креаторки и креатори ги претставија своите уникатни модели на фустани ...