Home » Tag Archives: јелена арсовска

Tag Archives: јелена арсовска

Избрани новите членови на Одборот на Директори на АмЧам Македонија

На редовното 17-то по ред годишно Генерално Собрание, повеќе од 62 претставници на компаниите членки на Американската стопанска комора во Македонија (АмЧам Македонија) ги избраа следните членови на Одборот на Директори, со мандат од 2 (две) години: Јелена Арсовска, Генерален Директор, Меккен ДОО – Скопје; Радош Вукичевиќ, Главен Извршен Директор, ... Read More »

„Бизнис-кафе“: Едукацијата, соработката, пријателствата што постојат во рамките на агенцијата ја прават моќна и креативна!

Поентата на адвертајзинг-бизнисот се луѓето. Едукацијата, соработката, пријателствата што постојат во рамките на агенцијата ја прават моќна и креативна. Јас како менаџер од моите колеги барам да бидат човечни, да си помагаат, да бидат коректни со клиентите. Човечноста заедно со домашното воспитување е пресудна за овој бизнис – рече Јелена ... Read More »

Јелена Арсовска од Меккен Скопје дел од 25-тото издание на Бизнис Кафе Македонија

На 28.09.2017 година (овој четврток) од 18:00 чaсот во Дистрикт барот во хотел Мериот ќе се одржи 25. Бизнис Кафе Македонија. Гостите ќе слушнат уште неколку успешни професионални и животни приказни Посетителите овојпат ќе имаат прилика да се дружат со Зоран Мартиновски, раководител на МФК Корпорацијата на Светската банка за ... Read More »

Јелена Арсовска и официјално промовирана како нов Managing Director на McCann Скопје

Јелена Арсовска и официјално е поставена на позицијата Managing Director на McCann Скопје и ќе биде задолжена за проширување на работењето, работа со клиентите, понатамошен развој на сервисот и услугите на агенцијата McCann Скопје. Јелена има соработувано со голем број на меѓународни и регионални партнери од различни дејности, од кои е ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365