Home » Tag Archives: 2018 (page 4)

Tag Archives: 2018

Едноставните Олимписки игри

Минатата година, во Лондон се одржаа Летните Олимписки Игри кои што го донесоа најсмелиот олимписки дизајн и бренд кој што требаше да “инспирира генерација”. Лондон успеа да ја продаде својата приказна. Идната година, во Сочи, Русија, ќе се одржат следните Зимски Олимписки Игри. Брендот на Сочи го отсликува традиционалниот руски ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365