Tag: 2/2 оглас за работа

Футура 2/2 вработува Office manager

Маркетинг агенција Футура 2/2 вработува Office manager. Квалификации/способности Одлично познавање на англиски јазик. Одлични комуникациски способности Познавање на компјутерски програми ...