Home » Tag Archives: 3Д холограми

Tag Archives: 3Д холограми

3D холограми наместо дводимензионални билборди?

Неизбежните дводимензионални билборди, кои може да се видат во речиси секој град на планетата, може да бидат заменети со тридимензионални холограми Компаниите кои работат на оваа технологија велат дека ќе воведат револуција во начинот на кој компаниите и брендовите комуницираат со потенцијалните корисници. Светлечки, помалку хипнотички холограми привлекуваат голем број ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365