Home » Tag Archives: Adobe Advertising Cloud Creative

Tag Archives: Adobe Advertising Cloud Creative

Adobe со нова услуга ќе го поедностави креирањето на дисплеј рекламите за креативците

За дизајнерите, Adobe Advertising Cloud Creative го отстранува тој здодевен аспект на работата: креирање стотици верзии на она што во основа е иста реклама За многу корисници на интернет, еден од смртните непријатели по нивното корисничко искуство се банерите, така што не е изненадувачки бројот на оние кои се одлучуваат ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365