Home » Tag Archives: balcannes (page 6)

Tag Archives: balcannes

Кампањите на МекКен Скопје и Њу Момент во топ 25-те кампањи од регионов

Изминатиов викенд во рамки на Викенд Медиа Фестивалот се оддржа второто издание на BalCannes регионалната ревија на најдобрите маркетинг кампањи за изминативе 365 дена. Од вкупно пријавени 82 кампањи на 50 агенции и 71 огласувач, од шест земји од регионов (Македонија, Србија, Хрватска, БиХ, Црна Гора и Словенија), жирито составено ... Read More »

Интервју со Давор Брукета: “BalCannes е шанса која маркетинг агенциите од Македонија не смеат да ја испуштат“

Денеска како гостин на Маркетинг365 порталот го имаме Давор Брукета, еден од организаторите на BalCannes и уметнички директор на рекламната агенција Bruketa & Žinić OM. Повеќе за развојот на самиот настан, значењето кое го има за маркетинг агенциите и огласувачите од Македонија и регионот, како и за кретериумите за учество ... Read More »

Пријавите за BalCannes 2013 отворени

Почнувајќи од вчера (10 Јуни), сите маркетинг агенции од Македонија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Србија, Словенија и Црна Гора ќе можат да се пријават за учество на второто издание на BalCannes, регионалната ревија на најдобри кампањи која ќе се оддржи за време на Викенд Медија Фестивалот во Ровинј – а ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365