Home » Tag Archives: candinavian Design Group

Tag Archives: candinavian Design Group

Сребро за Scandinavian Design Group на Pentawards

На доделувањето на Pentawards, престижните светски награди за дизајн на амбалажа, Scandinavian Design Group, дел од I&F Group, освои сребрена награда во категоријата Food – Distributors/Retailers own brands за клиентот Kolonihagen. Овогодинешните награди беа доделени на свеченоста во музејот Гугенхајм во Њујорк. Овој дизајн веќе освои награди – злато на ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365