Home » Tag Archives: email

Tag Archives: email

40% од потрошувачите посакуваат e-mail пораките од брендовите да бидат помалку промотивни, а повеќе информативни

На потрошувачите им здосадија промотивните e-mail пораки кои не се доволно информативни или се ирелевантни, но сеуште претпочитаат да добиваат е-mail понуди од брендовите во споредба со директната пошта, огласите во мобилните апликации или социјалните медиуми. Ова се заклучоците од најновото истражување на компанијата Adobe, насловено како Adobe Consumer Email ... Read More »

Инстаграм се врти кон e-mail за повторно да ги придобие корисниците

Иако социјалните мрежи денеска се едни од најпосетуваните веб страни на интернет, тоа не значи дека корисниците не се заситуваат или оддалечуваат од некоја од нив. Тоа посебно е случајот кога ќе почнат да следат поголем број на луѓе кои што споделуваат за нив неважни работи, а не секој сака ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365