Home » Tag Archives: Futura 2/2

Tag Archives: Futura 2/2

Футура 2/2 вработува Office manager

Маркетинг агенцијата Futura 2/2, за својата канцеларија во Скопје објавува оглас за вработување на Office Manager. Сите заинтересирани се охрабруваат да ги испратат своите CV-a на: jobs@futura.net.mk Крајниот рок за аплицирање е 28-ми септември.   Read More »

Футура 2/2 вработува Арт директор, дизајнер, DTP и copywriter

Маркетинг агенцијата Futura 2/2 од Скопје, го проширува својот тим со Арт директор, дизајнер, desktop publisher и copywriter. Вашето CV и портфолио испратете ги на jobs@futura.net.mk најдоцна до Петок 13 март 2015 год. http://futura.net.mk/job_ad_march_2015/Futura_job_March2015.PDF Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365