Home » Tag Archives: McCann Подгорица

Tag Archives: McCann Подгорица

Злато за кампањата #Несакана и иновативна употреба на медиумите на фестивалот SEMPL

Медиската агенција UM Подгорица освои Златна награда на 20 SEMPL фестивал на медиумски трендови одржан во Порторож. Меѓународното жири ја награди со златна награда кампањата #Несакана, кој е реализирана во соработка со агенцијата McCann Подгорица и со поддршка на агенцијата McCann Белград и тоа во категоријата иновативна употреба на канали ... Read More »

Искри на гордост за McCann Подгорица – филмот ,,Искра” во Холивуд

Жанровскиот филм, за нашето говорно подрачје во последните години беше прилично запоставен, па ,,Искра”, која по жанрот е трилер, од страна на критичарите е прифатен како ,,филмско освежување“. Дејството се одвива истовремено во три временски текови, кои се вешто испреплетени на интригантен, напнат и возбудлив начин. Приказната го следи Петар, ... Read More »

Злато за кампањата #Несакана на Европскиот самит McCann Worldgroup 2018

Кампањата #Несакана освои злато на Европскиот самит McCann Worldgroup 2018 во Барселона, во категоријата “Чувство за итност”. Оваа награда се доделува само на исклучителни кампањи со кои се докажува дека агенцијата го разбира динамичното темпо на работа и променливата средина во кои никогаш не било  поважно да се обезбедат брзи ... Read More »

Кампања #Несакана за да стане #Сакана

Не се случува често една кампања, речиси во еден ден да предизвика огромно интересирање од медиумите, социјалните мрежи, да започне дебата во јавноста, како и да поттикне дијалог помеѓу државните институции и НВО секторот. Тоа и` успеа на кампањата #Несакана која ги помина границите на Црна Гора и започна расправа ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365