Home » Tag Archives: McCann Adriatic

Tag Archives: McCann Adriatic

Европска бизнис конференција на McCann мрежата во октомври во Белград!

McCann Белград е избран да биде домаќин на McCann Worldgroup конференцијата, наречена LEADING TO WIN WITH CLIENTS. По тој повод во Белград, на 24 и 25 октомври, ќе се соберат лидерите на сите McCann агенции од Европа, како и менаџерите на McCann Worldgroup од Њујорк. “Многу сум горд што токму ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365