Home » Tag Archives: motivi group

Tag Archives: motivi group

Оглас за Social Media Manager

Мотиви, за потребите на свој клиент бара: SOCIAL MEDIA MANAGER Потребни квалификации:  познавање на водечките социјални мрежи;  три години работно искуство на иста (Social Media Manager) или слична позиција;  креативност во пишување;  познавање на Photoshop и Illustrator ќе се смета за предност;  oдлично познавање на Aнглиски јазик (proficient user). Работни ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365