Home » Tag Archives: News Feed

Tag Archives: News Feed

Facebook: “Вестите ќе бидат 4% од News Feed-от на корисниците, преку истражувања ќе се утврдува довербата и рејтингот на изворите“

Минатата недела, Facebook соопшти важни промени во врска со својот News Feed чијашто цел ќе биде “да помогнат во зближувањето на луѓето преку Facebook конекции кои имаат вистинско значење”. Како резултат на овие промени, корисниците ќе гледаат помалку јавни содржини, вклучувајќи вести, видеа и постови од брендови. Синоќа, од Facebook ... Read More »

Фејсбук најави големи промени

Основачот на Фејсбук, Марк Цукерберг во најновата објава на Фејсбук, најави големи промени во алгоритмот кој ја уредува почетната страна (News Feed) Најпопуларната социјална мрежа во иднина ќе даде помало значење и досег на постовите, фотографиите и видео клиповите кои ги споделуваат медиумите и компаниите, а предност ќе има содржината ... Read More »

Две нови и исклучително важни промени во Фејсбук News Feed-от

Синоќа, на својот блог, Facebook објави за две исклучително важни промени во врска со News feed-от на корисниците и новите правила во однос на приоритетот при рангирањето на вестите кои се споделуваат од ФБ страните на брендовите и медиумите. Како што велат од компанијата овие унапредувања се во прилог на ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365