Home » Tag Archives: Odbrana i poslednji dani

Tag Archives: Odbrana i poslednji dani

Срѓан Шапер: Во секој момент, сите сме секогаш на почеток!

Магазинот CorD кој во Србија се издава на англиски јазик и првенствено е наменет за бизнис луѓето и дипломатите кои работат таму, пред една седмица објави интервју со г-дин Срѓан Шапер, основачот на I&F McCann Grupa, во кое тој зборува за своето детство, светот на музиката, како и професионалната кариера во адвертајзингот.Денеска, ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365