Home » Tag Archives: on air

Tag Archives: on air

OnAir платформата за учење објавува 4 конкурси за онлајн курсеви во живо

Пазарот на е-учење има потреба од нова содржина и мотивирани предавачи. Пополни ја кратката форма за апликација и ќе имаш можност да ја развиеш твојата идеја во OnAir курс на Teach.Xplorify. Победниците ќе добијат парична награда и пласман на пазарот за е-учење. Првите 4 конкурси за онлајн курсеви на Teach.Xplorify ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365