Home » Tag Archives: Oreo

Tag Archives: Oreo

Oreo го рекреираше најавниот спот на Game of Thrones со помош на колачиња

Низ текот на годините сме виделе различни верзии и лимитирани едиции на колачињата на Oreo, па дури и дизајн инспириран од Мики Маус. Овој пат, Oreo создаде колачиња инспирирани од Game of Thrones, во пресрет на последната сезона од најпопуларната телевизиска серија во светот. Трудот што е внесен во дизајнирањето ... Read More »

Oreo лансираше пакување наменето специјално за леваци

По повод Меѓународниот ден на леваците, Oreo заедно со 360i лансирашње лимитирана едиција на пакување специјално дизајнирана за 10% од светското население кое примарно ја користи левата рака. Пакувањето има отвор на десната страна, за разлика од вообичаениот отвор на левата страна, што го прави полесно за отворање за леваци. ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365