Home » Tag Archives: pop-up продавница

Tag Archives: pop-up продавница

Погледнете ја “најзафрлената pop-up продавница на светот“

70 храбри планинари ја “посетија” оваа необична продавница на компанијата 37,5 Technology Планинарите во кањонот Елдорадо, се соочуваат со силни ветрови, врнежи од дожд и температури кои можат да се зголемат и паднат дури за 40 степени разлика во август. Колку и да се подготвени за такво искачување, веројатно секогаш ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365