Home » Tag Archives: PRO.PR

Tag Archives: PRO.PR

Виолета Цветковска: Тренд е – дигитална но и етичка комуникација

Пишува: Виолета Цветковска М-р и специјалист за менаџирање на стратешки комуникации Бидете етични комуникатори без стереотипи, користете компетентни блогери и инфлуенсери и длабоко запливајте во дигитализацијата Одамна веќе експертите и практичарите во сферата на односи со јавност не се бават само со класичните комуникациски алатки, со „обичната’ дилема дали еднонасочна ... Read More »

Свечено доделени годинешните PRO.PR признанија

Викендов во Хотел Сплендид, Бечичи, во свечена атмосфера 5-ти пат по ред се одржа церемонијата на престижни признанија “PRO.PR Awards”. Тоа е единствена регионална програма која ги наградува стручњаците на полето на комуникацискиот менаџмент и се доделува на поединци кои со својата работа, професионалност и љубов кон комуникациските процеси оставиле трага ... Read More »

Виолета Цветковска е овогодишен добитник на ПРО.ПР наградата за Македонија

Раководителката на секторот за односи со јавност на општина Карпош, г-ѓа Виолета Цветковска е овогодишен добитник на ПРО.ПР наградата за Македонија. „PRO.PR Awards“ е прва регионална програма која ги наградува стручњаците на полето на комуникацискиот менаџмент и постои уште од 2012 година кога беше формирана по повод 5-годишнината од ПРО.ПР ... Read More »

Доделени овогодинешните PRO.PR признанија

Последниот ден од овогодинешната PRO.PR конференција, традиционално беше затворен со свеченото доделување на PRO.PR признанијата за повеќе професионалци од регионов кои според организаторите имале значајно влијание во развојот на комуникациската индустрија во својата земја. Како што и претходно најавивме на Маркетинг365, овогодишен добитник на PRO.PR наградата за Македонија е Росана Јанков ... Read More »

Започна 13-тата ПРО.ПР конференција

Во хотелот Малин, во Малинска, на островот Крк свечено беше отворена 13-тата по ред ПРО.ПР конференција. Предизвиците на комуникацијата во јавниот сектор и брендирањето и брендовите во односите со јавноста се клучните теми на овогодинешната конференција која ќе спои над 200 регионални лидери од ПР индустријата. Претседателот на организацискиот одбор ... Read More »

Росана Јанков од АМСМ е овогодишен добитник на PRO.PR наградата за Македонија

Денес официјално се објавени имињата на добитниците на овогодинешните PRO.PR награди, кои ќе се доделуваат на поединци кои придонеле за развојот на професијата односи со јавност. PRO.PR наградите беа основани во 2012 година, по повод одбележувањето на десетгодишнината на PRO.PR конференцијата, прва меѓународна конференција за односи со јавност во Југоисточна ... Read More »

Врачени PRO.PR наградите за 2014

На 12-тата PRO.PR церемонија која викендов се оддржа во Сараево, беа врачени и пригодните PRO.PR Awards 2014 за особени достигнувања во ПР професијата. Даниел Колетиќ, претседателот на Организацискиот одбор на PRO.PR конференцијата на пригодната церемонија изјави: “PRO.PR наградите ги востановивме за да оддадеме признание, а што е уште поважно, за да ... Read More »

Во Сараево започна 12-тата по ред PRO.PR конференција

Вчера во Сараево започнаа 12-тата по ред PRO.PR конференција, најпознатата регионална конференција за комуникациски и бренд менаџмент која ќе трае до утре 29 Март. “Односите со јавност, дефинитивно излегуваат од криза. После четири години турбуленција, струката велгува во нов раст, развој и просперитет“ – изјави Даниел Колетиќ , претседателот на ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365