Home » Tag Archives: represent communications

Tag Archives: represent communications

Една од најуспешните ПР агенции во Србија – отвори своја канцеларија и во Скопје!

Една од водечките ПР агенции од Србија, Represent Communications, од пред неколку дена отвори своја канцеларија во Скопје која ќе биде задолжена за работата на агенцијата во Македонија. Represent Communications од 20о6 година е афилијација на Weber Shandwick за Србија и за Црна Гора и во моментов има четири регионални ... Read More »

Represent communications отвори канцеларија во Бања Лука

Водечката ПР агенција во Србија и Црна Гора, Represent Communications, го прошири своето работење и во Босна и Херцеговина, со отварање на канцеларија во Бања Лука. Сите услуги од своето портфолио, агенцијата ќе ги овозможува на идентичен начин на сите пазари на кои е сега присутна. „Се` почестите барања на ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365