Home » Tag Archives: rsvp

Tag Archives: rsvp

Интервју со Ева, Љубица и Ненад од ДУНА Настани, добитници на признанието за најдобра компанија за организација на корпоративни настани

ДУНА Настани (DUNA Events) беше проглаена за најдобра компанија за организација на корпоративни и интерни настани во Регионот, од страна на стручното меѓународно жири на RSVP Фестивалот 2017, кој што се одржа минатата недела во Загреб, Хрватска. RSVP Фестивалот е единствена годишна манифестација која што на регионално ниво ги собира ... Read More »

Исклучително признание: Duna Events со најдобро организиран настан во регионот!

Дуна Настани (DUNA Events) е најдобриот тим за организација на корпоративни и интерни настани во регионот! Така вчера одлучи експертското жири на RSVP Фестивалот, како единствена годишна манифестација која што на регионално ниво ги собира компаниите што работат во сферата на организирање на настани. Тимот на Дуна Настани ја доби ... Read More »

На 7-ми и 8-ми февруари ќе се оддржи RSVP – единствениот регионален фестивал за евент индустријата

RSVP – единствениот регионален фестивал специјализиран за евент индустријата ќе се одржи на 7-ми и 8-ми февруари во загрепскиот Plaza Event Centar (поранешен Hypo Centar). Се очекува дека двата програмски дена посветени на технологиите кои се користат во евент индустријата и евент туризмот, како и сите настани кои придонесуваат за ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365