Home » Tag Archives: SEO

Tag Archives: SEO

Колумна на Наташа Божиновска Миркова: Правилата на Google алгоритмот

Автор: Наташа Божиновска Миркова, директор на Represent Communications Скопје Кога се навраќам назад на моите почетоци во светот на дигиталниот маркетинг на почетокот на 2005-тата година, се присетувам како вчера да беше, колку сите теми врзани за тоа како индексира алгоритмот на Google ми беа како непознат јазик со уште ... Read More »

Основи на невромаркетингот

SEO е игра која постјано ги менува правилата – затоа онлајн маркетерите се’ повеќе се потпираат на невромаркетингот за да привлечат нови потрошувачи. Една панда и еден пингвин влегуваат во бар – и вашиот ранкинг при пребарување на Google паднал за неколку стотина места. :) Ако не е насмеавте на ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365