Home » Tag Archives: social media manager

Tag Archives: social media manager

Оглас за Social Media Manager

Мотиви, за потребите на свој клиент бара: SOCIAL MEDIA MANAGER Потребни квалификации:  познавање на водечките социјални мрежи;  три години работно искуство на иста (Social Media Manager) или слична позиција;  креативност во пишување;  познавање на Photoshop и Illustrator ќе се смета за предност;  oдлично познавање на Aнглиски јазик (proficient user). Работни ... Read More »

Маркетинг агенција вработува нов менаџер на социјални медиуми

Marketing365 за потребите на свој клиент, маркетинг агенција од Скопје, го објавува следниот Оглас за работа: Social Media Manager Квалификации: Активно работење и познавање на водечките социјални мрежи. Три години работно искуство на иста (Social Media Manager) или слична позиција. Одлично позавање на англиски јазик. Сите заинтересирани кои сакаат да станат ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365