Home » Tag Archives: UEPS

Tag Archives: UEPS

Потпишан договор за регионална соработка помеѓу здруженијата за пазарно комуницирање

Професионалните здруженија за пазарно комуницирање од регионот потпишано писмо за намера чија цел е заедничко делување за подигнување на нивото на професионалните стандарди и квалитетот на пазарните услови во кои работат нивните членки, втемелено врз добрата пракса и во согласност со највисоките меѓународни стандарди. Здруженија, агенции, огласувачи и други професионални ... Read More »

Доделени наградите UEPS за 2017 година ! McCann Белград со 11 UEPS признанија

Агенцијата McCann Белград освои 11 награди кои Здружението за деловни комуникации на Србија (UEPS) ги доделува на традиционалната свеченост по повод Ден на пропагандистите. За наградите одлучуваше жири составено од признати стручњаци од областа на деловните комуникации, а за прв пат е организирано и онлајн гласање. „Kрајот на годината е ... Read More »

UEPS го објави конкурсот за своите традиционални годишни признанија

(РЕГИОН) – Здружението за деловни комуникации на Србија го објави Конкурсот за традиционалните годишни признанија на најуспешни агенции, компании и поединци за остварени кампањи во струката во текот на 2016 година Оваа година во Здружението UEPS, врз основа на искуствените сознанија од претходните конкурси и сугестии добиени од членовите, ги ... Read More »

Во Србија се доделија овогодинешните UEPS награди

Здружението за деловни комуникации (UEPS – Udruženje za tržišne komunikacije) на Србија, изминативе денови традиционално го организираше настанот “Денови на UEPS” кој се оддржа од 17 до 23 декември и на кој на завршната гала вечер беа доделени овогодинешните UEPS признанија за авторите на најдобрите креативни остварување од областа на ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365