Home » Во фокусот » Тие се се` само -offline не! Нова реклама на Вип оператор!

Тие се се` само -offline не! Нова реклама на Вип оператор!

Минатиот петок во просториите на Вип оператор беше претставена новата услуга Vip Combo Box со која корисниците добиваат брз интернет вo својот дом, викендичка или, пак, на работното место. Vip Combo Box уредот е многу едноставен за користење, треба само да се приклучи во струја и сурфањето може да започне.

Како што е редот, оваа одлична услуга си доби и одлична ТВ реклама, скоцкана од агенцијата Меккен Скопје каде главните улоги ги имаат…хммм…една баба зависна од интернет и еден “Star trek” дедо :)

Погледнете:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365