Home » Во фокусот » Тоа е тоа! Сакаме вакво “Благодарам“ од нашите банкомати!

Тоа е тоа! Сакаме вакво “Благодарам“ од нашите банкомати!

Скратеницата ATM веројатно сите ја препознаваме како Automated teller machine и во неа препознаваме обични банкомати од кои си вадиме пари…понекогаш повеќе – понекогаш помалку :)

Овие во Канада ептем ги завзедоа кампањите со банкомати/кафемати/пивомати (присетете се на линк 1 ), ама супер им оди…герила маркетинг лекции делат и еве за нив пишуваме дури и во Македонија.

Најново е овој прекрасен Банкомат….кој дава ново значење на скратенката ATM која станува Automated ThankYou Machine.

Од TDCanada решија да им се заблагодарат на нивните најверни клиенти…и тоа го направија во стил:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365