Home » Во фокусот » “Толку ГОЛЕМ што се` друго изгледа помало“ – нова кампања на Стоби Флипс

“Толку ГОЛЕМ што се` друго изгледа помало“ – нова кампања на Стоби Флипс

Деновиве со емитување по сите канали, започна кампањата за промоција на новиот производ на Витаминка – Магнус од Стоби Флипс – голем флипс кој е со уште поинтензивен вкус од порано, збогатен со 30% кикирики правејќи го секој крцкав залак повкусен од кога било. 

Овој пат, преку платформата “ТОЛКУ ГОЛЕМ ШТО СЀ ДРУГО ИЗГЛЕДА ПОМАЛО“, на духовит и забавен начин маркетинг агенцијата Division лансираше комуникација која сигурно ќе остане запаметена меѓу пошироката публика, а посебно меѓу помладите. 

Екипата на Division, ја надополнија познатите млади актерки Наташа Петровиќ, Ева Скендеровска и Ангела Димитрова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365