Home » Extra 5 » Уживање за сите сетила #REFINED PARTY во организација на McCann Сараево

Уживање за сите сетила #REFINED PARTY во организација на McCann Сараево

(РЕГИОН) –  #REFINED Party, прв од овај вид во Сараево, во организација на агенцијата McCann Сараево, на сите посетители им овозможи софистицирано уживање за сите сетила и постави нови стандарди за организација на настани на просториите на БиХ.

Целта на проектот #REFINED е промоција на  вредностите  посветени на квалитетот, задоволството и врвниот стил, што спрема впечатоците на гостите, се  остварени.

refined br (2)

#REFINED party започна со двјца познати диџеи, за да во продолжение на главната сцена се појавија Big Band и The Baby Barbarella. Ноќта исполнета со уживање, музика и танцување е надополнета со оригинални аниматори, маѓионичари и  изведувачи.

Во текот на целата вечер посетителите имаа прилика за бидат фотографирани во #REFINED aмбиент од страна на светски познатиот фотограф Michael Thomas, човекот кој покажа зошто фотографијата е уметност.

refined br (1)

Се уживаше до утринските часови, а зад присутните остана ноќ која долго ќе ја паметат , ноќ  на #REFINED party, која ја промени дефиницијата за забава во БиХ.

refined br (3)

Дел од атмосферата од #REFINED party, погледнете на линкот: https://www.youtube.com/watch?v=bmlepu8ciJY&feature=youtu.be

refined br (4)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365