Home » Во фокусот » Вип вработува маркетинг специјалист

Вип вработува маркетинг специјалист

Компанијата ОНЕ.ВИП за својот CRM оддел вработува маркетинг специјалист.

Идеалниот кандидат треба да биде ефикасен комуникатор кој размислува креативно и иновативно и е блиску запознаен со најновите трендови, технологии и методологии во областа на продукт маркетинг.

Огласот е отворен до 06.05.2018 а сите детали за обврските и потребните квалификации може да се погледнат на следниов ЛИНК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365