Home » Во фокусот » Вип вработува маркетинг специјалист

Вип вработува маркетинг специјалист

Телекомуникацискиот оператор Вип објавува оглас за вработување на маркетинг специјалист – бизнис маркетинг.

Кандидатите кои ги исполнуваат квалификациите за работното место своите CV-а треба да ги испратат на: kariera@onevip.mk

Крајниот рок за аплицирање е: 16.03.2018

Огласот може да се погледне на следниов ЛИНК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365