Home » Во фокусот » “Дожд од флипсови“ -Витаминка со нова реклама по повод 40 години Стоби Флипс

“Дожд од флипсови“ -Витаминка со нова реклама по повод 40 години Стоби Флипс

По повод 40 години постоење на супер-брендот Стоби Флипс, компанијата Витаминка Прилеп во соработка со агенцијата Division, денеска го промовираше својот нов видео спот кој ја следи комуникациската платформа “Насекаде“ која стартуваше пред речиси еден месец со веќе легендарното прво лансирање на македонски бренд во вселената за кое пишувавме претходно.

Во новата реклама во која над 40 секвенци “возат“ на траката Perfect Love специјално компонирана за рекламата од страна на Огнен Атанасовски-Окац, следиме приказна во која група деца еден обичен ден го претвораат во перфектен, носејќи радост и љубов за сите со “дождот од флипсови“ кој го создаваат….

Drops of love everywhere

simple truth we all share

Everywhere you see

everywhere you go

there’ll be

simple pure act

of perfect love.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365