Home » Во фокусот » Во четврток од 18 часот ново издание на “Бизнис Кафе Македонија“

Во четврток од 18 часот ново издание на “Бизнис Кафе Македонија“

Овој четврток со почеток од 18:00 часот во EQUILIBRIUM restaurant & coffee bar во Скопје (локација) ќе се одржи 27-мото издание на најпознатиот бизнис-нетворкинг настан “Бизнис Кафе Македонија“.

На настанот се поканети да присуствуваат сите оние кои се расположени за неформална бизнис дружба и стекнување на нови деловни контакти.

Како гости-говорници, кои во првиот дел од настанот, со присутните ќе го споделат своето животно и бизнис искуство овојпат ги имаме: Филип Поповски – Генерален Секретар на ФФМ,  Бранка Бугариска – Директор на издаваштво во Арс Ламина и Љупчо Зиков – Директор и главен уредник на Капитал Магазин.

Сите заинтересирани кои би сакале да си обезбедат место на настанот ќе може да си набават карти онлајн на ОВОЈ ЛИНК  или доколку преферираат плаќање на фактура, со резервација на следнава маил адреса: mkbizniskafe@gmail.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365