Home » Контакт

Контакт

  • Доколку сакате да ни пишете во врска со некоја објавена вест, да ни пратите соопштение или покана за журка :) Ве молиме користете ја e-mail адресата : contact@marketing365.mk

  • Доколку сакате да дознаете повеќе околу можностите за огласување или пласирање на комерцијални текстови, користете ја e-mail адресата: office@digitron.mk

 

Уредник: Борис Ефтимовски

e-mail : boris@marketing365.mk

mob : 070 865 897

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365