Интервјуа

Интервју со Дивна Пешкир и Невена Петровиќ од McCann Белград по повод новата кампања за Јелен пиво: „Ако се јавиш на бившата, јави се и на кумот да дојде по тебе!“

Апатинска пивара и Јелен пиво веќе шеснаесет години успешно ја спроведуваат кампањата „Кога пијам, не возам“, а оваа година креативците...

Read more

Интервју со Маја Кузмановска, директорка на БАС: „Промените кои секојдневно се случуваат бараат нови профили на менаџери кои успешно ќе се прилагодат на современите барања“

Вчера објавивме информација дека Бизнис Академија Смилевски (БАС) воведуваат нова програма за прв циклус на студии по маркетинг менаџмент, па...

Read more

Интервју со Влатко Ѓоргиевски од Атлантик Група: „Во ХоРеКа сегментот потрошувачите сé повеќе се ориентираат кон премиум брендови“

Маркетинг365 го имаше задоволството да разговара со Влатко Ѓоргиевски, директор на ХоРеКа сегментот во Атлантик Група за Македонија, со кого...

Read more

Ѕирнете во креативниот процес зад кампањата на Infostud – Интервју со Јелена Граховац и Никола Мијаиловиќ за создавањето на илустрациите што нé воодушевија

Сите барем еднаш сме се пожалиле на нашиот фризер, шанкер, семејството и пријателите, за шефот, работните услови, колегите од работа....

Read more
Page 1 of 23 1 2 23