Marketing365 Newsletter / Вечерен бриф

Секој работен ден во вашето е-маил сандаче добивајте преглед на најактуелните вести од креативната и комуникациската индустрија преку нашиот сервис #Маркетинг365 – вечерен бриф.

* indicates required