Креативен импулс

Кампања во чест на најголемата француска рок ѕвезда и музичка икона Џони Холидеј

Француската телекомуникациска компанија Bouygues Telecom ги враќа спомените на Џони Холидеј за Божиќ. Покојниот пејач беше најпопуларниот уметник во земјата....

Read more

Да ѝ дадеме причина за надеж на следната генерација: Пристигна новата божиќна реклама на Ерсте Груп

Ерсте Груп објави ново божиќно анимирано видео кое се фокусира на одржлива иднина Пристигна најновото божиќно анимирано видео на Erste...

Read more

Хумористична реклама за старечката далековидност која ве поттикнува да ги проверите очите

Старечката далековидност или пресбиопија е физиолошка нарушување на очите кое се карактеризира со неможност за фокусирање на ближните објекти, а...

Read more
Page 1 of 206 1 2 206