Home » Огласи за Маркетинг/ПР работа

Огласи за Маркетинг/ПР работа

Оглас за Сениор маркетинг менаџер

Компанијата Mozzart која e најголемиот приредувач на игри на среќа во Југоисточна Европа, застапена на територијата на Република Србија, Романија, Република Српска, Хрватска, Македонија, а од скоро време и во Африка, со повеќе од 1000 Уплатни места и околу 4300 вработени објавува оглас за вработување на Senior Marketing Manager. Краен ... Read More »

Меккен Скопје вработува Account менаџер

Маркетинг агенцијата Меккен Скопје, за својата канцеларија во Скопје има нова отворена работна позиција: Account Manager. Потребни квалификации: Универзитетска диплома Најмалку три години работно искуство во агенција или компанија (искуство во агенција е предност) Искуство во водење проекти Менаџирање со време, менаџирање со ресурси Раководење со тимови, брифирање, јасно поставување ... Read More »

Оглас за ангажирање на комуникациски експерт

Институт за демократија „Социетас Цивилис“ – Скопје (ИДСЦС) распишува оглас за Комуникациски офицер со целосно работно време (40 часа неделно) за период од 6 (шест) месеци со можност за продолжување. Заинтересираните кандидати треба да испратат своја кратка биографија (CV) на македонски јазик во ЕУ формат и мотивациско писмо на адресата: contact@idscs.org.mk, ... Read More »

Оглас за Маркетинг координатор

MyWorld Macedonia објавува оглас за вработување на Маркетинг координатор. Огласот е активен до 11.01.2019 година и оригинално е објавен на Кариера.мк Tвои одговорности: Развивање и управување на маркетинг стратегиите на Cashback World Македонија Менаџирање на угледот на брендот и одржување на комуникација на социјалните медиуми Управување на кампањи за време ... Read More »

Оглас за работа во Вип

Вип оператор објавува оглас за врaботување на Маркетинг аналитичар кој ќе биде дел од маркетинг тимот и ќе помогне во подоброто разбирање на пазарот и потрошувачите во насока на донесувањето на подобри одлуки. Огласот е отворен до 13.01.2019 Сите детали можат да се видат во продолжение: Read More »

Оглас за маркетинг менаџер

ОГЛАС ЗА МАРКЕТИНГ МЕНАЏЕР  за брендовите: Martini, Grey Goose, Bacardi, Bombay Sapphire, Dewar’s & Eristoff Квалификации: Универзитетско образование (Економија, Бизнис администрација или Маркетинг) Најмалку 3 години работно искуство на иста или слична позиција Одлично познавање на англиски јазик Одлично познавање на MS Office Искреност, отвореност, однесување со почит, насоченост кон ... Read More »

Агенцијата Division вработува акаунт менаџер

Имаш искуство како акаунт менаџер, имаш одлични комуникациски вештини и способност да работиш на повеќе проекти во исто време? Тогаш твоето место е во Division. Испрати ни го твоето CV на mail@division.mk најдоцна до 23.12.2018 и биди дел од нашиот тим. Read More »

Оглас за маркетинг менаџер

Агенцијата за вработување Декра, во име на својот клиент Тинекс МТ ја огласува ново отворената позиција: маркетинг менаџер. ТИНЕКС МТ е водечка компанија во Македонија, која 24 години успешно ги препознава и задоволува потребите на современите купувачи, нудејќи им врвни и квалитетни производи и услуги. Со повеќе од 1300 вработени, ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365