Home » Во фокусот » СРЕЌНА НОВА ГОДИНА! // HAPPY NEW YEAR!

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА! // HAPPY NEW YEAR!

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА! // HAPPY NEW YEAR!

Од тимот на Маркетинг365.мк

christmas_and_new_year-wallpaper-1280x720

Автор Мирослав Мечкароски

Мирослав е инволвиран во различни маркетинг проекти на различни платформи, со акцент на интернет медиумите и нивното влијание. Омилената дестинација му се бренд стратегиите и јавното говорење (+ПР), а како деликатес ги смета проектниот менаџмент и менаџментот на настани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365